Weer een nieuw jaar

01-01-2012
1 min leestijd
1

Het jaar 2011 zit er weer op. Voor mij was het een bijzonder jaar. Het volgen van Ruth Peetoom, een mooie publicatie in NRC.Next en mijn toelating tot het GKf zijn voor mij enkele hoogtepunten van het jaar. Maar er was ook een diep dal, een heel diep dal zelfs. Dat dal laat ik hopelijk achter mij. Daar ga ik hard aan werken. En dat gaat lukken, daar heb ik vertrouwen in. Ik wens iedereen – en mezelf uiteraard ook – voor het nieuwe jaar veel mooie, interessante, leuke en goede verhalen toe.

1 Comment

  1. Het gaat je zekerssss lukken……mooimens…lievemens…gaaf vader…..enzovoort!!!!! afz.jehuisdichter Gouwerijn :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Geef een reactie

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorieën

Nieuwste van Blog

Twee jaar later

19-06-2024 15:13

Vandaag twee jaar geleden moest ik afscheid nemen van mijn oudste zoon. Toen was het een vaderdag, nu een gewone woensdag. Ik telde iedere dag in het begin. Dagen zijn weken geworden, weken maanden en maanden worden nu jaren. We zijn dus weer een jaar verder. En wat voor een.
(meer…)

Ga naarOmhoog

Mis dit niet

2013

De beste wensen voor 2013