Een goed uurtarief

28-02-2014
1 min leestijd
1

Een van meest lastige zaken van het ondernemen is het bepalen van je tarief. Opdrachtgevers willen steeds minder betalen, terwijl de kosten stijgen. En hoewel het aantal fotografen dat zich heeft ingeschreven bij de KvK daalt, blijft de concurrentie groot en wordt vaak ‘onder de prijs’ gewerkt. Om als ondernemer wat steviger in je schoenen te laten staan en met een goed onderbouwd uurtarief te komen houdt FNV Kiem in samenwerking met de NVJ/NVF en de Fotografenfederatie op 14 maart een bijeenkomst in Pakhuis de Zwijger. Het is de eerste in een nieuwe serie maandelijkse bijeenkomsten onder de noemer FYI (For Your Info) voor ondernemers in de creatieve sector. Het programma bestaat uit een-op-een sessies met specialisten van de deelnemende beroepsverenigingen. De toegang is gratis.

1 Comment

  1. Hoe kan je nu “onder de prijs werken” als er geen prijs p/u is vastgelegd, en zo ja dan is het een prijs afspraak en dat is weer verboden (Brussel) dan wordt het dus moeilijk dus ieder voor zich en maar hopen dat het goed gaat ?

Geef een reactie

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorieën

Nieuwste van Blog

Twee jaar later

19-06-2024 15:13

Vandaag twee jaar geleden moest ik afscheid nemen van mijn oudste zoon. Toen was het een vaderdag, nu een gewone woensdag. Ik telde iedere dag in het begin. Dagen zijn weken geworden, weken maanden en maanden worden nu jaren. We zijn dus weer een jaar verder. En wat voor een.
(meer…)

Ga naarOmhoog

Mis dit niet

Mountainbiken

Waarom zelfstandig ondernemen zo goed bij mij past

Loondienst is dé toekomst. Althans, als je het vandaag gepresenteerde

Nieuw jaar, nieuwe start

Eigenlijk heb ik er een broertje dood aan: terugkijken op