Vervolg op Photostories

14-08-2011
1 min leestijd

Tijdens het Noorderlicht festival in Groningen komt er een vervolg op Photostories, het symposium over multimedia dat afgelopen mei heeft plaats gevonden in Rotterdam, zo meldt PhotoQ. Het eerste symposium was naar mijn mening een groot succes. Ik heb daar veel geleerd en inspiratie opgedaan. Ik ben dan ook blij dat er een vervolg komt.

Ook nu bestaat het symposium voor een belangrijk deel uit workshops. Zo geeft Henrik Kastenskov van de Bombay Flying Club op zaterdag 10 september een workshop over over het maken van een multimediale productie. Zondag 11 september kun je bij Bjarke Myrthu van StoryPlanet een workshop volgen over het opzetten van een een multimedia website. Uit ervaring kan ik zeggen dat dat een erg interessante workshop is.

Naast de workshops houdt Myrthu op 11 september ook een lezing over de stand van multimedia en is er aan het eind van de dag een debat met onder andere Kadir van Lohuizen over multimedia. Ook zullen die dag de finalisten van de Bombay Flying Club, die in mei de eerste masterclass hebben gehad, hun eindresultaat laten zien en bespreken. De drie fotografen, waaronder Dirk-Jan Visser en Ilvy Njiokiktjien, hebben van 8 tot en met 10 september hun tweede masterclass onder leiding van Kastenskov.

Over de kosten is nog niets bekend en ook op de site van PhotoStories staat nog niets over deze tweede aflevering. Je kunt je al wel opgeven via het Nederlands Fotomuseum. Ik ben dat weekend vrijwel zeker in Groningen.

Geef een reactie

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorieën

Nieuwste van Blog

Twee jaar later

19-06-2024 15:13

Vandaag twee jaar geleden moest ik afscheid nemen van mijn oudste zoon. Toen was het een vaderdag, nu een gewone woensdag. Ik telde iedere dag in het begin. Dagen zijn weken geworden, weken maanden en maanden worden nu jaren. We zijn dus weer een jaar verder. En wat voor een.
(meer…)

Ga naarOmhoog

Mis dit niet

Bertien van Manen overleden

Zondag, 26 mei 2024 is de Nederlandse fotograaf Bertien van

Yasuyoshi Chiba wint World Press Photo of The Year 2020

Straight Voice. © Yasuyoshi Chiba, Japan, Agence France-Presse De Japanse