Tweede Dag van de Fotografie komt eraan

Zoals al eerder vermeld wordt op 21 oktober voor de tweede keer een Dag van de Fotografie gehouden in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam. De informatie was summier, er is nu wat meer bekend gemaakt. Het beloofd weer een interessante dag te worden, als ik uitga van de informatie in het persbericht dat vandaag is verstuurd.

Onder andere Ed Kashi, van het agentschap VII, maakt zijn opwachting en de Iraanse fotograaf Newsha Tavakolian vertelt die dag hoe zij onder de omstandigheden toch haar verhaal kan vertellen. Peter Stigter komt uitleggen hoe het is om aan de catwalk te fotograferen en gaat in op de innovatie, de technologie en het ondernemerschap. Erg interessant wordt volgens mij ook de workshop Grant Writing van fotograaf Donald Weber. Hij geeft uitleg over het schrijven van subsidie-aanvragen. Andere workshops worden gegeven door Marieke van der Velden, over ondernemen en creativiteit en Michel Szulc Krzyzanowski die laat zien hoe je op een unieke wijze succes kunt boeken als fotograaf. Uiteraard is er ook veel discussie, ditmaal wordt gedebatteerd over de vijf ontwikkelingen in de fotografie. Tijdens de Dag van de Fotografie tonen fotografen van Hollandse Hoogte hun serie met het thema Feest en kun je je laten fotograferen door onder andere Merlijn Doomernik en Karoly Effenberger.

Vanaf 21 september staat het volledige programma online en kunnen de kaarten (€ 15,00 in de voorverkoop, € 20,00 aan de deur) besteld worden.

Geef een antwoord

Your email address will not be published.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwste berichten in Nieuws

Ga naar Top