Radiostilte

Het is weer een lange tijd erg rustig op mijn weblog. Ik heb de afgelopen tijd even andere prioriteiten gehad, omdat deze site toch vooral hobby is en geen werk gaan andere dingen sneller voor. Zo ben ik druk bezig geweest met het volgen van Ruth Peetoom, een van de kandidaat-voorzitters van het CDA. Een deel van de foto’s is al te zien in mijn beeldbank, maar ik heb nog meer ‘achter de schermen’ foto’s die ik nog moet uitzoeken en bewerken. Een mooi, maar tijdrovend proces. Daardoor heb ik wat minder tijd gehad om het nieuws te filteren. Niet dat ik het niet volgde, maar om er over te schrijven was net te veel.

Er is de afgelopen tijd ook veel gebeurd. De World Press Photo heeft de nominaties bekend gemaakt van de eerste multimedia wedstrijd (waar ik hopelijk later vandaag nog wat over kan schrijven). Er zijn mooie tentoonstellingen geweest of pas geopend, zoals Nomad van Jeroen Toirkens. Die ook een mooi boek heeft uitgebracht. Ook daarover later hopelijk meer. In Libië zijn fotojournalisten vastgehouden en is een vrouwelijke fotograaf onzedelijk betast door de militairen. Nare berichten zijn dat. Een positiever bericht is dat er weer wat op stapel staat bij Dutch-Doc, hoewel dat ook gelijk alweer een controverse oplevert met Fotofestival Naarden. Kortom, een hoop ontwikkelingen. Of soms ook geen ontwikkeling, want helaas ontbreekt van Joep Lennarts nog ieder spoor. Dat is geen hoopgevend bericht. Ik hoop echt voor de familie en vrienden van Joep dat de onzekerheid snel voorbij is.

Ik lees het allemaal wel en Twitter soms wat rond. Als ik wat meer tijd heb, en daar ziet het er nu wel naar uit, zal ik ook weer meer gaan schrijven op mijn weblog. En foto’s plaatsen, want die blijf ik gewoon maken natuurlijk.

Geef een antwoord

Your email address will not be published.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwste berichten in Over fotografie

Negen maanden

Vandaag is het negen maanden geleden. Pas. Al. Een zwangerschap lang. Normaal…

Ga naar Top