Inzenden maar weer

03-12-2012
1 min leestijd

Het is alweer december en dat betekent weer inzenden voor de World Press Photo en de Zilveren Camera. Als je tenminste mee wilt doen. Beide wedstrijden hebben in ieder geval de inschrijving geopend. Je moet je eerst registreren en dan kun je met het uploaden beginnen. De inzendtermijn voor de Zilveren Camera sluit op 31 december 2012 23:59, World Press Photo sluit op 17 januari 2013 23:59. Overigens kun je ook insturen voor de multimediawedstrijd van de World Press Photo, een hele interessante categorie. De inschrijving daarvan sluit op 10 januari 2013 om 23:59. De voorwaarden staan op de sites van de Zilveren Camera en World Press Photo en op het eerste gezicht is er niets schokkends veranderd. Bij de Zilveren Camera zit alleen de Nationale Portretprijs op de wip. Het is nog niet zeker of deze prijs dit jaar zal worden uitgereikt, omdat het Nationaal Historisch Museum niet doorgaat. Voor het inzenden maakt het overigens weer niets uit, want voor de Nationale Portretprijs moet je genomineerd worden.
Ik ben benieuwd wat er zoal wordt ingezonden en natuurlijk vooral welke foto’s gaan winnen. Of ik mee ga doen en zo ja, met welke foto’s, moet ik nog even bekijken. Ik heb me in ieder geval al wel aangemeld. Dan is stap één gezet. Want als je niet inzendt heb je zeker geen kans. Succes allemaal!

Geef een reactie

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorieën

Nieuwste van Blog

Twee jaar later

19-06-2024 15:13

Vandaag twee jaar geleden moest ik afscheid nemen van mijn oudste zoon. Toen was het een vaderdag, nu een gewone woensdag. Ik telde iedere dag in het begin. Dagen zijn weken geworden, weken maanden en maanden worden nu jaren. We zijn dus weer een jaar verder. En wat voor een.
(meer…)

Ga naarOmhoog

Mis dit niet

Waarom fotografen als Eddy van Wessel zo ontzettend belangrijk zijn

Over Eddy van Wessel, een van Nederlands beste fotojournalisten ooit,

World Press Photo 2022 geeft aandacht aan kolonisatie

Red dresses hung on crosses along a roadside commemorate children