In the line of fire

03-10-2010
1 min leestijd
1

Doorgaans is het niet slim om in de baan van een bal te staan met je camera, zeker niet met een golfbal. Die dingen zijn hard. Maar een enkele keer levert het wel een prachtig beeld op. Fotojournalist Mark Pain stond precies voor Tiger Wood, toen die een misslag plaatste en de bal recht naar de fotograaf toe sloeg. Fotograaf en camera maken het naar verluidt goed.

1 Comment

  1. ..denk je een doorgaans ongevaarlijk evenement te fotograferen, wordt er een aanslag op de fotograaf gepleegd. Wat een geweldig beeld!

    Ikzelf ben mijn wonden nog aan het likken na het politiegeweld en krakersrellen van afgelopen vrijdag in A’dam, waar ik enkele raken klappen van ME’ers heb moeten opvangen..jawel het gehele weekend mank door een overijverige ME’er die zich niets aantrok van een fotograaf met zijn perskaartje..’niets mee te maken’ aldus de ME’er! Waar heb ik in godsnaam een perskaart voor, terwijl we keer op keer worden belemmerd (met geweld) in onze werkzaamheden..

Geef een reactie

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorieën

Nieuwste van Blog

Waarom fotografen als Eddy van Wessel zo ontzettend belangrijk zijn

08-04-2024 17:13

Eindelijk heb ik de tijd en rust gehad om Eddy’s Oorlog te zien, de documentaire over een van de beste Nederlandse fotojournalisten ooit. Filmmaker Joost van der Valk volgt Eddy Van Wessel die meerdere malen naar de Oekraïne afreist om de gruwelijkheden daar vast te leggen. Al heel lang heb ik diep respect voor wat Van Wessel doet en hoe hij steeds weer weet te raken met zijn beelden. De documentaire versterkt dat en laat mij opnieuw beseffen hoe belangrijk het werk van fotojournalisten is.
(meer…)

Kereltje (20)

08-04-2024 11:49


Koningin Wilhelminaweg Groenekan, 07-04-2024 14:25

Ga naarOmhoog

Mis dit niet

Waarom fotografen als Eddy van Wessel zo ontzettend belangrijk zijn

Over Eddy van Wessel, een van Nederlands beste fotojournalisten ooit,

World Press Photo 2022 geeft aandacht aan kolonisatie

Red dresses hung on crosses along a roadside commemorate children