Ilvy Njiokiktjien in de prijzen bij POYi

Gisteren zijn de eerste twee categorieën bij de Pictures Of the Year international (POYi) bekend gemaakt en dat betekent gelijk al tweemaal raak voor Ilvy Njiokiktjien. Ze won in de categorie News Features de derde prijs met een foto van een kameel die op de markt in Hebron in de takels zit. Met Afrikaner Blood heeft ze een eervolle vermelding in diezelfde categorie gekregen. Njiokiktjien bevindt zich in goed gezelschap, Yuri Kozyrev won de eerste prijs en Dominic Nahr kreeg een eervolle vermelding. Het is voor Njiokiktjien een uitstekend jaar wat dat betreft.

[update 10-01]: de organisatie heeft abusievelijk de derde prijs toegekend aan Njiokiktjien omdat ze, zo geeft ze zelf aan op Facebook, de foto niet gemaakt heeft. De organisatie heeft hier dus een fout gemaakt.

Morgen kijken of ze ook bij de World Press Photo een prijs heeft gewonnen. Ik ben bij de persconferentie aanwezig en zal zo goed en kwaad als het gaat een update geven.

3 Comments

  1. ik zie 3de prijs is dus voor Timo Marttila er niet bij staan, bij de WPP en welke foto gaat het dan om die niet van Njiokiktjien zou zijn ?

Geef een antwoord

Your email address will not be published.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwste berichten in Nieuws

Ga naar Top