Gezocht: bijzondere Utrechtse fietsers

Voor een nieuw fotoproject voor Straatnieuws ben ik op zoek naar bijzondere fietsers of Utrechters met een bijzondere fiets. Van de fiets en fietser maak ik dan een portretfoto dat paginagroot in Straatnieuws komt te staan. Het bijzondere mag breed ingevuld worden. Een oude racefiets, een citycruiser, een handbiker, een fietsenmaker die in een schuurtje werkt, een soort Pierre, een professionele wielrenner, maar het kan ook iets kleins zijn. Uiteraard krijg je de foto zelf ook. Wil je meedoen, laat het mij dan weten via mijn contactformulier. Mijn dank is groot.

2 Comments

  1. Getipt door @maaike, ik heb een mamafixie. Dus een doortrapper met een kinderzitje erop, zodat mijn baby straks voorop kan zitten. Maar wel een lichte fiets, omdat ik niet van die lompe fietsen met breed stuur hou. Hij is erg mooi, en gebouwd door Rinus van CycleWorks.

  2. Na een lange zoektocht fiets ik nu op een ligfiets met drie wielen en mijn dochter van 2 in een fietskarretje erachter. Een gewone fiets of bakfiets is vanwege mijn handicap helaas niet mogelijk. Ondanks scheve blikken en af en toe een onaardige blik ben ik trots op mezelf dat ik heb doorgezet!

Geef een reactie

Your email address will not be published.

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwste berichten in Over fotografie

Gravelbike

Op fietse

Krggg, tzzzzjk. Het is een prachtig geluid. Het geluid van grind en…

Placeholder

Het begin

Langzaam zie ik de tijd wegtikken. Secondes, minuten. Net als op de…

Ga naar Top