Gezocht: bijzondere Utrechtse fietsers

17-06-2014
1 min leestijd
2

Voor een nieuw fotoproject voor Straatnieuws ben ik op zoek naar bijzondere fietsers of Utrechters met een bijzondere fiets. Van de fiets en fietser maak ik dan een portretfoto dat paginagroot in Straatnieuws komt te staan. Het bijzondere mag breed ingevuld worden. Een oude racefiets, een citycruiser, een handbiker, een fietsenmaker die in een schuurtje werkt, een soort Pierre, een professionele wielrenner, maar het kan ook iets kleins zijn. Uiteraard krijg je de foto zelf ook. Wil je meedoen, laat het mij dan weten via mijn contactformulier. Mijn dank is groot.

2 Comments

  1. Getipt door @maaike, ik heb een mamafixie. Dus een doortrapper met een kinderzitje erop, zodat mijn baby straks voorop kan zitten. Maar wel een lichte fiets, omdat ik niet van die lompe fietsen met breed stuur hou. Hij is erg mooi, en gebouwd door Rinus van CycleWorks.

  2. Na een lange zoektocht fiets ik nu op een ligfiets met drie wielen en mijn dochter van 2 in een fietskarretje erachter. Een gewone fiets of bakfiets is vanwege mijn handicap helaas niet mogelijk. Ondanks scheve blikken en af en toe een onaardige blik ben ik trots op mezelf dat ik heb doorgezet!

Geef een reactie

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorieën

Nieuwste van Blog

Waarom fotografen als Eddy van Wessel zo ontzettend belangrijk zijn

08-04-2024 17:13

Eindelijk heb ik de tijd en rust gehad om Eddy’s Oorlog te zien, de documentaire over een van de beste Nederlandse fotojournalisten ooit. Filmmaker Joost van der Valk volgt Eddy Van Wessel die meerdere malen naar de Oekraïne afreist om de gruwelijkheden daar vast te leggen. Al heel lang heb ik diep respect voor wat Van Wessel doet en hoe hij steeds weer weet te raken met zijn beelden. De documentaire versterkt dat en laat mij opnieuw beseffen hoe belangrijk het werk van fotojournalisten is.
(meer…)

Kereltje (20)

08-04-2024 11:49


Koningin Wilhelminaweg Groenekan, 07-04-2024 14:25

Ga naarOmhoog

Mis dit niet

Het Uur U (571)

Fietsers in Utrecht.

Manneke (91)

In Austerlitz wordt de Take Your Kids Mountain Biking Day