Fotoboek Joost van den Broek

Het was even wachten, maar eindelijk heeft Joost van den Broek besloten een fotoboek te maken met zijn portretten. Heel veel bekend over de inhoud van het boek is er nog niet, maar ik neem aan dat de portretten van Joost geen verdere introductie behoeven. Het boek verschijnt medio november 2010 en wordt in een oplage van circa 2000 exemplaren gedrukt, de uitgever is d’Jonge Hond. Er zullen 100 foto’s in staan, die gemaakt zijn in de periode 2000-2010. Het wordt dus een mooi overzicht van het portretoeuvre van de fotojournalist. Joost meldt in de mail dat hoe meer mensen voorintekenen het boek mooier kan worden. Intekenen kan uitsluitend door een mail te sturen naar Joost van den Broek (even wat sterretjes verwijderen als je op de link hebt geklikt). Het boek kost € 32,50, daar komen eventueel verzendkosten bij.

2 Comments

  1. Naast het boek van Joost van den Broek verschijnt er in november ook een overzichtsboek van Zilveren Camera-winnaar Pim Ras. Het 300-pagina’s dikke boek laat de veelzijdigheid van Ras zien. Uiteraard komen de sport- en voetbalfoto’s aan bod maar daarnaast krijgen ook de portretten, de nieuwsfotografie en de reportage voor Artsen zonder Grenzen gemaakt in Congo ruim baan. En natuurlijk de Zilveren Camera-serie over het drama op Koninginnedag.

    Het boek kost 39,- en als je via http://www.pimras.nl bestelt krijg je er ook een gesigneerde afdruk die je zelf uit kunt kiezen bij.

    Het boek wordt uitgegeven bij uitgeverij de Buitenspelers die eerder al het fotoboek Heus en Heus uitbrachten.

  2. Een Preekje voor eigen parochie. Kennelijk wel nodig om te overleven.

Geef een antwoord

Your email address will not be published.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwste berichten in Nieuws

Ga naar Top